Ik ben een van de 60%. Zonder dollen!

Eigenlijk wil ik niet zoveel over mijzelf kwijt. Maar goed, ik heb deze pagina gemaakt, dus moet er ook wat informatie staan. Mijn hoofdinteressen zijn: antieke kunst, reizen, eten en computeren. Maar daarnaast hou ik van lezen, “domme” films en fotografeer ik graag.

Eten is een hoofd interesse. Daarom B O N E N S O E P. Hier staan mijn belevenissen met de Horeca.

Ik heb nu ook een webpagina gemaakt voor de meer persoonlijke berichten.  Het “Zijn Wij Dat Weblog” is bedoeld voor oninteressante berichten, dat wil zeggen, oninteressant voor anderen. Hier komen mijn familieberichten enz.

Tenslotte is er “Huiswerk”, dat is het deel van mijn site over de wat meer huiselijke beslommeringen. Hier komen stukjes over mijn tuin, mijn kookkunsten en andere huiselijke activiteiten.

Ter ere van mijn naderend pensioen ben ik begonnen met het beschrijven van mijn roerige arbeidszame leven. Van school drop-out tot beleidsadviseur. De stukjes staan nu nog op de hoofdpagina. Wellicht verplaats ik ze t.z.t. naar deze pagina. Het is een persoonlijk relaas geworden van mijn avonturen op de arbeidsmarkt. Het is leuk om na 49 jaar stil te staan bij al die baantjes die ik gehad heb. Het is in veel opzichten een verslag geworden van een tijdsbeeld.  Toen ik begon met werken was het gewoon dat de chefs altijd mannen waren, dat vrouwen de koffie rond brachten. Vrouwen waren typistes, secretaresses. Geen managers of secretarissen. Vrouwen konden geen hoveniers zijn, of werken bij de Brandweer. Hoe anders is het nu. Vandaar dit verslag.

1 Reactie naar “Wie ben ik?”

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn logged in om te kunnen reageren.

Mijn Foto's

Huiswijn