Af en toe droom ik van een kasteel. Niet zo eentje als hierboven, maar een iets bescheidener kasteel. Maar toch een kasteel. Een gelijkvloers kasteel, met een mooie houten vloer, met ramen van het plafond tot op de grond. Met een prachtige keuken en een droombadkamer. Met een nieuwe bank en het hele huis keurig opgeruimd. De boeken alfabetisch in de kast. De stapels van de vloer en het tapijt uit Iran, dat ik daar heb laten staan op de vloer. Een grote eetkamer met ruimte voor de hele familie. Een open haard die gezellig knapperend brand als het een beetje fris wordt en een prachtige altijd bloeiende tuin.

Ik droom van een huis. Een eigen huis. Na bijna een leven lang huren wordt dat ons nu te veel. Dus willen we kijken of we voor dat geld kunnen kopen. Wij hebben al vier huizen bezichtigd en een huis gezien waarmee wij het wel zien zitten. Ok we wilden geen doe het zelf project. Maar dat is dit huis wel. Het doel was lagere woonlasten, met dit huis niet. Ik hoefde niet perse groter, hier wel. Dus misschien toch een kasteel?

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn