Heb ik dat? Virus, een defecte SSD en als klap op de vuurpijl een misverstand waardoor ik bij het verhuizen van mijn database naar php 5 mijn website overschrijf en zijnwijdat, warenwijdat werd.

Gelukkig kon de helpdesk van mijn provider Hosting2Go met behulp van een oude database backup, redden wat er te redden viel. Net op het moment dat ik besloten had om de hele zaak maar te wissen en opnieuw te beginnen, konden zij de zaak gelukkig herstellen. Ik ben alleen drie maanden blogjes kwijt.

Nog een stommiteit: ik backup trouw, alleen heb ik de instructie van het programma niet goed gelezen. Er kunnen maximaal 10 backups gemaakt worden en het is niet zo dat als je de 11e backup maakt, die oudste gewist wordt, zoals als op mijn Tabje, dat moet je zelf doen… daar kwam ik nu dus achter. Leergeld 🙁

Nu is de site weer in de lucht, mét een nieuwe  B O N E N S O E P pagina erbij: de pagina waar het allemaal om begonnen was. Dus mijn eetberichten publiceer ik niet meer via Blogger, maar gewoon via bonensoep.zijnwijdat.nl.

1 Reactie naar “Heb ik dat?”

Mijn Foto's

Huiswijn