Single in Het Parool van vandaag: uit het leven gegrepen! Omdat ik niet van die verwende plantjes wil, doe ik het zelf. Dit jaar heb ik pompoenen, trostomaten, en bosaartbeitjes gezaaid, en inmiddels verspeend. Zodra die in de tuin staan, volgen de patissons, courgettes (was een reuze succes vorig jaar), de rawit (kleine scherpe pepers) en lollo rosso. Hieronder een foto van mijn “kraamkamer”.

Vooraan staan de bosaardbeitjes met daarachter pompoenen en helemaal op de achtergrond de trostomaten. Zodra het weer het toelaat gaan ze naar buiten. De pompoenen blijven in pot. Vorig jaar bloeiden ze prachtig, maar ik heb geen pompoentje gezien, dus probeer ik het nu zo.

Ik verheug me op een fantastische zomer en een geweldige oogst ;-D

2 Reacties naar “Planten”

  • Breg:

    Ik ben benieuwd naar de oogst dit jaar. Zal wel weer smullen worden.

  • L. Nievaard:

    Hoi Mado en Ruud,
    Wat boffenjullie met het weer.Fijn voor jullie. Je kunt nu veel fietsen maar een dagje luieren is ook leuk.

    Groeten en kus Mam

Mijn Foto's

Huiswijn