Vandaag zijn we naar de Dr. A. Vogeltuinen geweest. De tuinen zijn gelegen tussen ’t Harde en Elburg aan de Eperweg. Op zondag is jammer genoeg de winkel gesloten, net als de uitspanning en de zorgboerderij ernaast.

Op het terrein zijn twee wandelingen uitgezet: een van een en een van vier kilometer. Bikkels als wij zijn, hebben wij die van vier kilometer genomen: de rode route.

Je zou zeggen op een route die overwegend over een tuinencomplex en door het ernaast gelegen bos gaat, verdwaal je niet. Dat is ook niet gebeurd, wel zijn we weer eens de rode paaltjes kwijtgeraakt. Volgens mij lag het dit keer niet aan ons. Kennelijk is de persoon die de route markeert een beetje de kluts kwijt geraakt, want bij Eperweg hielden de rode paaltjes op. Dus hebben we zelf een afronding voor onze wandeling gevonden en kwamen we veilig aan bij de plek van ons vertrek.

Natuurlijk is er in deze tijd van het jaar nog niet zoveel te zien, dat wist ik van te voren, maar het is toch leuk om de velden te zien waar straks Salie, Kamille, Bosviooltjes, Zonnehoed en nog veel meer bloeit. Over een maand of twee is het volgens mij zeker de moeite van een bezoekje waard.

.

1 Reactie naar “Dr. A. Vogeltuinen”

Mijn Foto's

Huiswijn