Zondag hebben we een prachtige wandeling gemaakt door het Gerendal. Gestart bij Kasteel Schaloen liepen we langs het Genhoes en de orchideeëntuin bij de boswachterij (waar nu nog niets te zien is) langs glooiende hellingen, door bossen naar Stokhem. Van Stokhem via de Mariakapel weer terug naar Oud Valkenburg en ons startpunt. In de Mariakapel hingen ook de richtlijnen en de tekst van het gebed, tegen het vergeten of luistert Maria alleen als de juiste volgorde aangehouden wordt?

Gisteren was een rustdag. Zondag was een flinke tocht en dus wilden we het rustig aan doen. Wel nog even naar Valkenburg geweest voor inkopen. Eenmaal terug begon het te regenen.

En dan vandaag. Het begon gisteren al. Een lopende, verstopte neus en hoesten. Vandaag is het duidelijk, hoofd, rug- en huidpijn, we hebben een flinke verkoudheid onder de leden. Van wandelen zal vandaag dus niet veel komen. Pech! Niet genoeg gebeden denk ik.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn