Vanmiddag hebben wij op Malín gepast. Haar moeder moest met Konijn naar de dierenkliniek. Ze is al geruime tijd ziek, sterk vermagerd en spuugt al haar eten uit. De dierenarts kon niets vinden en had een internist geadviseerd. Ze kwam terug met slecht nieuws. Konijn heeft een verlamde slokdarm, een zeldzame, ongeneeslijke ziekte.

Wat zou het toch mooi zijn als onze huisdieren net zo oud werden als wij.

3 Reacties naar “Huisdieren”

 • Bregje:

  Ik had via Twitter al het een en ander gelezen. Sneu hè? Wij hebben ook een rood/witte kater en een lapjespoes.

 • Mado:

  De katten op de foto zijn die ons. Konijn is van Mijanou (de moeder van Malín). Mijanou heeft konijn toen ze achttien was en konijn pasgeboren, opgehaald in Friesland waar iemand haar samen met haar broertjes en zusjes wilde verdrinken. Alle vijf de katjes heeft ze toen meegenomen en zijn ze opgevoed en gezoogd door onze Poema. Poema (poezenmama) is nu al een paar jaar dood.
  Konijn heeft haar naam te danken aan haar uiterlijk. Toen Mijanou met haar thuiskwam, zag konijn eruit als een gevild konijn, helemaal roze met twee gekke zwarte wenkbrauwen. De broertjes en zusjes van Konijn hebben allemaal goede huizen gevonden. Mijanou heeft Konijn zelf gehouden en toen zij op zichzelf ging wonen, heeft ze Konijn en Kira meegenomen. Het is erg verdrietig. Vorig jaar overleed Kira door een ongeluk en nu is Konijn heel erg ziek. geluk bij een ongeluk: ze heeft geen pijn.

 • Bregje:

  Wat erg! En wat nu? Ik begrijp dat ze toch nog wel een beetje kan eten. Zijn dit de katten van Malin haar ouders? Mooi gezicht zo met z’n vieren op een rij.

Mijn Foto's

Huiswijn