Onlangs zag ik op internet een advertentie voor deze elektronische jas. Voor 200 dollar (150,99 in euro) kan ik de eigenaar worden van deze geweldige jas met ruimte voor al mijn elektronica. De jas heeft zakken voor een iPad (heb ik niet, maar wat er niet is kan altijd nog komen toch?), een waterflesje, mijn Mp3 speler, mijn smartphone, mijn tabje, camera, smartcards en ga nog maar even door. De jas is voorzien van een gore-tex finish en zou dus ook waterdicht moeten zijn.

Ik heb geen Nederlandse website van Scottevest kunnen vinden, de fabrikant van deze jas. Wel veel gadgetsites die niet alleen de jas etaleren, maar ook een bodywarmer met ruimte voor de iPad. Mocht je geïnteresseerd zijn: hier kan je meer (aankoop) informatie vinden. Wie weet loop ik vandaag of morgen in deze coole jas 😉

4 Reacties naar “Winterjas”

 • Nico Veenkamp:

  Ik heb inmddels een Essential Jacket for Men gekocht.
  Kosten:
  jacket: € 83 ($120,00)
  verzendkosten: € 22 ($ 32,30)
  invoerrechten: € 33

  Totaal: €138

  Was het mij wel waard.

  • Mado:

   Blijft buiten proportioneel als je het mij vraagt. Jammer hoor. Misschien kan ik met een aantal gelijkgezinden een stel van deze jassen importeren, dan wordt het misschien goedkoper. Veel plezier van je jas, plaats nog eens een berichtje hoe die in het gebruik is. Past echt alles er in? En zie je er dan niet erg “bulky” uit?

 • Mado:

  Ik heb even gecontroleerd of er invoerrechten betaald moeten worden. En ja hoor, kan wel oplopen tot de zelfde prijs als de jas! Jammer!

 • Geweldig zo’n jas, net wat wij nodig hebben. Ik zal er toch eens over denken:-)

Mijn Foto's

Huiswijn