Twee weken heb ik hem nu, mijn Galaxy Tab en hij verveelt nog steeds niet. Wel is hij een serieuze concurrent voor mijn Eee Pc. Tijdens onze vakantie had ik zowel mijn Eee als mijn Tabje bij mij, maar ik moet bekennen dat mijn Eee in zijn tas is gebleven. Mijn Tabje daarentegen heb ik dagelijks gebruikt.

Het lezen van e-books gaat uitstekend, ook in de zon. De tab heeft push e-mail dat is ook erg prettig, zeker nu ik er een pre-paid internet kaart in heb. Een ander voordeel is dat hij automatisch mijn agenda en mail synchroniseert. De Tab schakelt automatisch over van Wi-Fi naar GSM als Wi-Fi niet beschikbaar is. Het configureren van netwerken is een fluitje van een cent, het gaat vrijwel automatisch. Swype heb ik nog onvoldoende onder de knie. Typen op een optisch toetsenbord is wel wennen. Ik zal er geen boek op schrijven, maar voor mails en een beetje bloggen is het afdoende.

Mijn camera neemt filmpjes op in HD-kwaliteit. Een formaat dat mijn Pc (die is ook al zeven jaar oud) niet kan lezen, is voor mijn Tabje geen probleem. Het is echt een klein multimediamonster met een schitterende beeldkwaliteit in een zeer handzaam formaat. Ik ben dus nog steeds blij met mijn aankoop.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn