Als ambtenaar maak je soms wat mee, zoals vandaag. Vandaag was ik aanwezig bij de opening van het nieuwe kantoor van MadiZo en mocht ik in het kleine zaaltje waar alleen een select gezelschap toegelaten werd bij de plechtigheid. De andere genodigden konden tot hun teleurstelling alleen via televisieschermen zien wat er in de andere zaal – met Máxima – gezegd en gedaan werd.Na het officiële gedeelte was er een kort gesprek met jongeren en en werd Máxima rond geleid in het nieuwe kantoor en voorgesteld aan een aantal aanwezigen.

Op de bovenste foto is Máxima in gesprek met Marie-Louise Voors, projectmanager van de Delta Lloyd Groep Foundation, die samen met de gemeente Amsterdam budgetlessen voor jongeren financieren. Op de onderste foto staan Jurenne Hooi, de directeur van MadiZo en Máxima tijdens het voorstelrondje.

Overigens de mensen die denken dat ik meteen aanhanger van de monarchie geworden ben, moet ik teleurstellen. Máxima maakte een heel sympathieke en vriendelijke indruk. Maar dat is niet voldoende om van mijn geloof te vallen. De rode vlag is dus nog niet ingeleverd voor een oranje wimpel.

2 Reacties naar “Máxima”

Mijn Foto's

Huiswijn