Vandaag een fietstocht gemaakt naar de Posbank. Het is een stevige rit met al die kluchten. Op dit soort momenten valt er wel wat te zeggen voor een e-bike. (Vreselijk woord voor een elektrische fiets). Bij het informatiecentrum Veluwezoom van Natuurmonumenten kan je electrische scooters huren. Een uitkomst als je geen klapkuiten wilt krijgen, die ik nu wel heb ;-).

Eenmaal bij de Posbank hbben we de zwarte wandeling gemaakt. Mijn dochter, die volgens haar zeggen nooit verdwaalt, is nu dus samen met ons de route kwijtgeraakt. Zou het besmettelijk zijn? Als verzachtende omstandigheid geldt dat wij de zwarte route in omgekeerde volgorde liepen. Bij de Posbank kwamen we deze Schotse Hooglanders tegen.

Na onze wandeling zijn we via de Carolinahoeve voor pannekoeken en appeltaart,  terug naar Eerbeek gefietst.

Intussen was het gaan regenen. Kletsnat kamen we bij ons huisje aan, waar ik meteen aan het eten begon. Nasi met gebakken tempeh, tahoe, cassave kroepoek en gekookt ei.

2 Reacties naar “Fietsen”

  • Mado:

    We zijn dit keer niet echt verdwaald, maar gewoon de route kwijtgeraakt. Dat is wat anders dan niet meer weten waar je bent…….

  • Bregje:

    Ben je inmiddels al droog? Dat klinkt goed en was het ook lekker????????????? Hoe zit het nu met de GPS in je telefoon? Dan kon je toch nooit meer verdwalen? Toch maar op de Veluwe komen wonen: dat is allemaal veel overzichtelijker.

Mijn Foto's

Huiswijn