Vandaag heb ik de website een facelift gegeven, een echt herfstig uiterlijk. Wat kan je beter doen als het buiten zo nat is? Het is nog geen winter vandaar toch maar een herfst look. Het is wel jammer dat er dan geen plaats meer is voor mijn tweets. Op een of andere manier wordt de tekst zwart en dat is in de nieuwe lay-out onleesbaar. Als het winter is, verwissel ik dit thema weer voor een ander. Zo blijf ik lekker bezig. 😉

3 Reacties naar “Facelift”

 • Mado:

  Klepper is gerepareerd, ga je gang en Klepper er maar op los.

 • Mado:

  Ik weet niet wat erger is, 50 graden of zwemmend naar je werk. bereid je maar alvast voor en koop een zwemvest!
  🙂

 • Breg:

  Nou dat heb je weer mooi gedaan. Nu heb je dan ook weer alle tijd om Klepper opnieuw te installeren 🙂
  Hier is het overigens bloedheet. Gelukkig was het vandaag wat aangenamer, maar gisteren voelde ik mij gewoon niet goed door de hitte. Het was hier boven de 50 graden!

Mijn Foto's

Huiswijn