Ik had de hoop al opgegeven. Zie mijn bericht hier. Maar vandaag bleek dat mijn angst onterecht is. Niet alleen bloeien mijn pompoenen weelderig, maar vandaag spotte ik mijn eerste Courgette. Het is een prachtig gaaf exemplaar, alsof hij zo uit de winkel komt. Ik ben blij dat ik niet alle plantjes uit de grond gerukt heb na het natte en koude voorjaar. De zomer maakt alles weer goed. De lieveheersbeestjes en de zon hebben hun werk gedaan. Ik verheug me op heerlijke Courgettes, zalige Aubergines, pittige pepers en sappige appels!


2 Reacties naar “Dus toch: courgette”

  • L. Nievaard:

    Hoi Mado,
    Bij de recepten van Sylvia Witteman in de Volkskrant staat dat
    courgettes als ze nog klein zijn beter smaken.
    Mam

  • Hij ziet er zeker prachtig uit! Dat je die nu pas gespot hebt. Komt zeker door je nieuwe bril 🙂

Mijn Foto's

Huiswijn