Martijn wees mij op de radio uitzending van Argos over de griep pandemie. De uitzending bewijst wat wij natuurlijk allemaal al wisten: de griep pandemie is een complot van de Farmaceutische industrie (lees vaccin producenten) en de WHO.

Een van de meest onthutsende uitspraken is dat als niezen tot pandemie wordt uitgeroepen, iedereen tegen niezen gevaccineerd wordt. In opdracht van de WHO. De personen die de beslissing nemen over deze verklaring, zijn geheim. Van slechts vijf leden (van de 15) van het nood comité dat beslist over de pandemie verklaring,  zijn de gegevens bekend. Van deze vijf, hebben drie personen banden met de Farmaceutische industrie. Als de verhouding hetzelfde is bij de overige tien, hebben dus zes personen banden met de farmaceutische industrie. Met de industrie die een direct belang heeft bij een pandemie verklaring: de verkoop van vaccins.

Al met al een onthullende radiouitzending die, als het een televisieprogramma betrof, heel wat stof had doen opwaaien. Nu doen we het met IJslands stof en een radio uitzending.

1 Reactie naar “Grieppandemie”

  • Dit is toch wel even schrikken. Ik moet er nog eens goed over nadenken. Wat heeft dit allemaal voor gevolg? En waar speelt dat nog meer? Bizar.

Mijn Foto's

Huiswijn