507px-The_Triumph_of_Death,_or_The_Three_FatesDit keer beslissen de schikgodinnen over onze vakantie. Het reisdoel is Turkije. Een reis van Istanbul naar Alanya. Onderweg doen we bekende opgravingen en bezienswaardigheden aan zoals Bursa, Troje, Pergamon en Pamukkale.

Als gevolg van de aswolk is het niet zeker of we ook kunnen vertrekken. Hieronder het bericht van onze touroperator. Het wordt spannend morgen.

Inmiddels hebben wij voor alle zekerheid een “plan B” gemaakt, want met vakantie gaan we!

Vertrek t/m 25 april
Op dit moment is het voor ons niet mogelijk om (vlucht)informatie te verstrekken over de reizen die de komende dagen gepland staan. Wij bekijken de situatie per dag voor de dag daarna. Zodra er nieuws is vindt u dat op deze website en zullen wij de passagiers die het betreft telefonisch informeren. Het heeft dan ook geen zin om telefonisch contact met ons op te nemen daar wij u niet meer kunnen vertellen dan u op deze website vindt.

Wat als uiteindelijk mijn reis niet doorgaat?
Als blijkt dat uw reis niet doorgaat, bieden wij u de mogelijkheid om te boeken naar een andere reis of datum of om kosteloos te annuleren.

6 Reacties naar “Ik ga op reis?”

 • Mado:

  Hoi mam, je hoeft alleen maar het tabblad bonensoep op deze website aan te klikken en je bent er!

 • L. Nievaard:

  Hoi Mado,
  Ik kon Bonensoep niet vinden, tenminste jouw verhaal over wat je gegeten hebt in de vakantie. Ik ben benieuwd of ik veel foto’s herken, ik ben er immers ook geweest. Ik bedoel niet van het eten maar van de oudheidkundige plaatsen. Mam

 • Mado:

  Als alles goed gaat vertrekken wij morgen om 11.35. Nu maar hopen dat we straks ook gewoon weer naar huis kunnen. Wil je niets missen? bezoek dan deze website voor ons reisverhaal.

 • Mado:

  Misschien morgen?

 • Wanneer vertrekken jullie als het goed is? Dan kan ik beter de spanning voelen als ik dat weet. 🙂

 • Martijn:

  Oe spannend. Ik zal voor jullie duimen.

Mijn Foto's

Huiswijn