Zaaigoed 003 (Large)Vandaag een druk dagje gehad. Aubretia’s, Tomaten, Aubergines, Pompoenen, tuinkruiden (Tijm, Basilicum, Bieslook, Koriander, Peterselie), Rode- en Jalapeno pepers gezaaid. Onze geveltuinen weer op orde gebracht en zomerbolletjes geplant zodat onze gevel van de zomer een zonnige aanblik biedt, de tuin geharkt en klavertjes vier tussen de winter akonieten op het graf van Kyra geplant. Tenslotte ben ik naar een presentatie van de HCC over Photoshop Elements geweest.

Soms droom ik van een potage. Een tuin waaruit je kan eten, maar die ook leuk is om te zien. Het plan is dan ook een stuk van de tuin te reserveren voor groenten. Afgelopen weekeinde heb ik bij Intratuin zaden gekocht en nu staan er kweek kasjes op de Mongoolse tafel .

Ik verheug me nu al op een oogst van dieppaarse Aubergines, die hopelijk net zo lekker zijn als die in Italië. Hopelijk is het dit weekeinde mooi weer zodat ik verder kan met de tuin. Er is nog veel te doen voor de kleine plantjes straks de grond in kunnen.

2 Reacties naar “Zaaigoed”

  • L. Nievaard:

    Vlijtig liesje.
    Wil je de zwarte potten van vorig jaar nog terug. Ik heb ze trouw bewaard. Mam
    Zelf wil ik wat zonnenbloemenzaden kopen.

  • Dat wordt vast weer smullen. Moet wel het zonnetje gaan schijnen.

Mijn Foto's

Huiswijn