kaart-nederland-2010Ondanks de reactie van Red Amsterdam onder mijn vorige bericht  (Ik heb hun programma gelezen, ik mis een financiële paragraaf…) heb ik mijn zoektocht toch maar voortgezet.

Om weer wat vaste grond onder de voeten te krijgen, heb ik de hulp ingeroepen van de Stemwijzer. De Stemwijzer wordt gevoed door het Instituut voor Publiek en Politiek. Dat klinkt vertrouwenwekkend, dus heb ik de vragenlijst ingevuld en geen enkele partij – zelfs niet de VVD en PVV – uitgesloten. Ik wil een betrouwbaar advies voor de gemeenteraadsverkiezingen. De uitkomst was SP.

Daarna, ter controle, ook nog maar eens de vragen van de Kieswijzer ingevuld. En wat schetst mijn verbazing: ook hier kwam de SP als winnaar uit de bus.

Ik ga nog maar eens hun programma bestuderen, ik moet nu echt snel weten wat het wordt. Ik sta met mijn tenen op de grond: wordt ie het, of wordt ie het niet: SP?

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn