399px-Muammar_al-Gaddafi_at_the_AU_summitZoals te zien in mijn Picasa album, zijn wij liefhebbers van reizen, en meer specifiek: de kunst en geschiedenis van de antieke wereld. In dit kader hadden wij een reis naar Libië in gedachten. Tot vandaag. In de Volkskrant stond vandaag het bericht dat drie Nederlanders de toegang tot Libië geweigerd is. De reden voor de weigering wordt niet vermeld. Overigens mochten 55 andere reizigers uit Europa wel Libië in. Dit maakt de weigering van de bewuste Nederlanders (die in het bezit van een visum waren) extra vreemd. De wegen van Moammar al-Qadhafi zijn ondoorgrondelijk.  Wij hebben dus besloten het er niet op te wagen. De reis gaat zo teveel op een loterij lijken. Los van het feit dat wij niet houden van gokken, is er geen zekerheid of je, ondanks je visum, ook daadwerkelijk tot Libië toegelaten wordt.

Voor de doorzetters: het maakt een reis naar Libië natuurlijk wel avontuurlijk!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn