SNC00012 (Medium)Het is al weer een paar weken geleden. De verjaardag van mijn zus. Ter ere van de feestelijkheden nodigde zij ons uit voor een hapje en een drankje. Ze had de hele dag in de keuken gestaan om voor ons een heerlijk buffet te bereiden. Met soep, taarten en salades. Boven een van de hartige taarten die zij gebakken had. SNC00013 (Medium)Hier een paar van de salades. Aangezien ik even “tussen camera’s” zat, zijn deze foto’s gemaakt met mijn mobieltje. Ik heb mijn bordje lekker vol geschept en even niet aan “de lijn” gedacht.SNC00014 (Medium)Wanda, volgend jaar graag weer!

1 Reactie naar “Verjaardag”

  • Gefeliciteerd Wanda! Ik vind het altijd weer een kunst om voor dat soort gelegenheden het eten op tafel te toveren. Ik ben ook slecht in het onthouden van wanner ik waar en bij welke gelegenheid iets heb voorgeschoteld. Ik vind het een opgave. Als ze met een echte camera waren genomen waren die foto’s vast nog beter. Kan je na gaan.

Mijn Foto's

Huiswijn