Utrecht is een leuke, levendige stad. Gisteren hebben we kort kennis gemaakt met ons hotel en de omgeving. Ik kwam daar ook een naamgenoot tegen. Kantoorvakhandel MADO! DSC00144 (Medium)De U.S.S. Enterprise heeft in het gebouw van ProRail een noodlanding gemaakt waardoor het commandodeel in het gebouw is blijven steken!  Geloof je me niet? Moet je deze foto eens bekijken. DSC00139 (Medium)Vandaag gingen we er echt tegenaan. Vanmorgen na het ontbijt naar de Botanische tuinen. Ondanks de herfst toch veel interessants gezien zoals een 70 meter lange salieborder. Een border met allemaal verschillende soorten salie (Salvia in het bloemenlatijn). Veel van deze salvia’s kende ik niet en had ik nog nooit gezien. DSC00200 (Medium)Daarna zijn wij via het Rietveld-Schröderhuis naar het Centraal Museum gelopen. Een fikse wandeling. Daar hebben wij de tentoonstelling “Utrechters dromen van Rome” gezien en nog even de moderne kunst afdeling bezocht en daarna moe maar voldaan naar ons hotel.DSC00284 (Medium)Bij terugkomst op onze kamer troffen we een fruitschaal aan. Gisteren een lekker diner en wijn. We worden echt verwend. Vanavond willen we naar een Japans restaurant en wat we morgen gaan doen moeten wij nog even bekijken. Segafredo en Park Plaza bedankt!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn