DSC00023Ik ben er uit! Ik weet nu hoe je de koppeling maakt zodat de foto’s vergroot weergegeven worden. Heel gewoon link invoeren bij de foto.

Het is altijd pielen als je over gaat op een nieuw programma. Of het nu een tekstverwerker is (ik ben net overgestapt op Office 2007) een e-mailprogramma of je CMS. Handleiding lezen is natuurlijk niet bij. Zonde van de tijd. En dus is het pielen, pielen en nog eens pielen. Maar dan plotseling zie je het licht. Is het zo eenvoudig?  Ja.

Dat wordt dus alle fotolinks bijwerken. Misschien volgende keer toch handleiding lezen……..

2 Reacties naar “Foto’s vergroten”

  • Mado:

    Ik kjan me helaas niet herinneren dat je mij de oplossing verteld had, dan had ik niet zo hoeven pielen! Maar goed het werkt nu en met de lightbox dus ik ben blij. Het wandkleed is verstuurd. En dat lieve kindje is Malín, mijn kleindochter van bijna een jaar!

  • Bregje:

    Tja, dat had ik je al verteld. De oplossing was snel gevonden, maar de uitwerking schiet niet op. Stuur je mij nog dat wandkleed?

    Dit had ik je nog niet gezegd geloof ik, maar dit is ook een lief en vrolijk meisje!

Mijn Foto's

Huiswijn