dscf382220copyei81Ik ben mijn website kwijtgeraakt. En dat niet een keer, maar inmiddels zelfs twee keer. Wat zeggen ze ook weer over die ezel?

Gisteren wilde ik mijn testsite wissen. Voortvarend als ik ben drukte ik op de knop, “subdomein verwijderen”. Weet u dat zeker?, werd er nog gevraagd. Ja, en meteen drukte ik de knop in. Had ik dat nu maar niet gedaan!

Daarna was de website onbereikbaar. Database error. kennelijk had ik in mijn “kippendrift” de database met alle gegevens van de site gewist, tegelijk met mijn subdomein.

Vandaag heb ik dat nog eens dunnetjes overgedaan. Het bleek dat ik wel mijn oude berichten, maar niet de  foto’s die bij die berichten horen, geimporteerd had. Dus, daar ging ik weer:  berichten wissen en opnieuw importeren. Alleen dit keer lukt het niet. De teller blijft ergens steken en ook niet alle berichten zijn zichtbaar. Hoe los ik dit nu weer op.

Het ziet ernaar uit dat ik mijzelf lekker in de nesten gewerkt heb, net nu ik iedereen op de hoogte gebracht had van mijn vorderingen en mijn geweldige website die ik zelf gebouwd had. “Had”, is niet “hebben”.

Balen!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn