panasonic-lumix-dmc-fz38-cameraIk heb inmiddels enkele tientallen camera reviews gelezen en camera’s bekeken.
Zo heb ik de Sony H50 overwogen, de Casio EX-FH20, de Olympus SP-59002 en de Sony DSC-H20. Ze hebben allemaal hun voors en tegens. Ik ben naar de Media Markt geweest om ze “in het echt” te bekijken en te bevoelen. Daarna ben ik nogmaals Internet gaan afzoeken naar commentaren en gebruikerservaringen en daarna alles weer opnieuw. En wat ben ik verder? Niet veel, het wordt alleen maar moeilijker. Toch maar meer mogelijkheden en een duurdere camera, of het houden bij een klikklaar exemplaar. Voorlopig ben ik er nog niet uit!

1 Reactie naar “Op zoek naar een nieuwe camera: Panasonic Lumix FZ38”

  • Bregje:

    Ik kan je geruststellen: ik heb er een jaar over gedaan! Ik heb er nu dus twee: een kleine altijd bij de hand en een spiegelreflexcamera voor de echte fotografische momenten! Het één heeft dit als voordeel en de ander heeft dat als voordeel. Maar deze camera is wel goed heb ik vernomen.

Mijn Foto's

Huiswijn