Kardinaal in het wildDit is geen plaatje van een monnik, maar van een kardinaal. Maar hoe je het beestje ook noemt, het blijft monnikenwerk. Wat ik bedoel? Alle foto’s bij zo’n kleine 300 berichten terugplaatsen. Wat er aan de hand is? Nou, gewoon. Ik had toch mijn oude domein opgezegd? Laten daar op de server mijn foto’s staan! Dus heb ik nu lege berichten, zonder foto.

Nu ben ik die foto’s niet kwijt. Ze staan ook nog op mijn harde schijf en ik heb ook nog een backup van mijn oude website. Maar het wijzigen van de verwijzingen in de berichten is nog meer werk dan gewoon het lege plaatje verwijderen en een nieuw plaatsen.

En dat ben ik aan het doen: alle berichten nalopen, foto weg? Nieuwe (oude) foto er in. Ik heb natuurlijk ook al een paar vergissingen gemaakt. Maar goed dat komt later wel goed. Eerst dit monnikenwerk. Zondag ben ik ik Rome, ik ga de Paus om zijn zegen vragen voor mijn heilige arbeid. Zoals eerder gezegd: ik heb geen aanleg voor monnikenwerk!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn