Libie_15_dgn_NoordIk had plannen om komend jaar naar Libië op vakantie te gaan. Geïnspireerd door onze reis naar Iran ben ik begonnen in Herodotus en inmiddels heb ik ook andere antieke grootheden gelezen. Ik wil dus graag de gebieden bezoeken waar de beschreven veldslagen en intriges gebeurt zijn en de restanten antieke beschaving zien. Dus staat ook Libië op het programma. Vandaag zag ik tot mijn schrik dat het Ministerie van Buitenlandse zaken een negatief reisadvies geeft voor Ghadames en Ghat. Ook het Libische Volkskantoor (de ambassade) geeft deze waarschuwing. Wat nu te doen? Gaan, of niet gaan? Zoals je op bovenstaande kaart kunt zien zit Ghadames wel in onze reis. Ik denk dat ik nog maar even wacht met boeken.

2 Reacties naar “Libië”

  • Mado:

    Dat is niet zeker, ik ga contact opnemen met de reisorganisatie en informeren of het mogelijk is de reis te doen zonder Ghadames. Is wel jammer, maar er blijft genoeg moois over!

  • Bregje:

    Reactie met mij phone. Jullie gaan nu niet.

Mijn Foto's

Huiswijn