Prijs 002 (Medium)

Ik heb voor misschien wel de eerste keer in mijn leven een prijs gewonnen! Een lang weekeinde in het Park Plaza Hotel in Utrecht. Ruim een maand geleden heb ik meegedaan aan een prijsvraag van Segafredo in de overtuiging dat ik toch niet zou winnen, ik win immers nooit wat. Ik heb geluk in de liefde, roep ik altijd. Maar dit keer dus wel en ik vind het ontzettend leuk. Hierboven de brief, maar waarom die aan Peter gericht is weet ik niet. Misschien proberen ze ene Peter (of zou mijn zoon bedoeld worden) te koppelen aan mij? Dan wordt dat voor deze Peter een teleurstelling, ik ben van plan om mijn lief mee te nemen!
Hieronder nog een foto van het gehele pakket dat ik ontvangen heb. Een datum is al gepland, half november gaan wij een lang weekeind naar Utrecht. Dat wordt de Dom beklimmen, de cafétjes in de binnenstad bezoeken en wie weet wat nog meer. Ik verheug me nu al!

Prijs 003

Segafredo bedankt!

2 Reacties naar “Prijs!”

Mijn Foto's

Huiswijn