NuonbriefVandaag kreeg ik goed bericht van Nuon: dank zij een foutje in hun administratie krijg ik maar liefst 11 euro terug van Nuon. Toch werd ik boos. Lees even bovenstaande opmerking: U heeft meterhuur betaald voor een ander type gasmeter dan in het pand aanwezig is. U heeft teveel meterhuur aan ons betaald. Op de creditfactuur ziet u over welke periode terugbetaald krijgt. Deze periode is wettelijk vijf jaar.” Laat ik nu al 12 jaar teveel betaald hebben. Omdat ik niet wist dat zij een coderingsfout gemaakt hebben, steekt Nuon nu dus 7 jaar teveel betaalde meterhuur in haar zak, toch gauw 16,10 euro. Ik ben niet van plan om het hierbij te laten. De verwijzing naar de maximale terugbetalingstermijn voor een onverschuldigde betaling kunnen ze in hun r..t steken. Dit is gewoon diefstal. Ik roep daarom iedereen die ook zo’n “kadootje” van Nuon gekregen heeft op mij te mailen via Mado @ zijnwijdat.nl (zonder spaties) Laten wij Nuon dwingen ons de gehele periode die wij teveel betaald hebben, terug te betalen.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn