Callantsoog LuchtenWij zijn een weekje met M, M en M in Callantsoog. Was het aanvankelijk bloedheet weer, momenteel is het wat minder. Wel droog, niet koud, maar veel wind. Ik geniet dan ook van prachtige luchten. Blauw met schapenwolkjes, stapelwolken, grijze wolken, wolkenflarden, sluierbewolking en ga zo maar door. Een beeld dat nooit verveelt.
MalínVoor onze kleindochter was het de eerste kennismaking met de zee. Aanvankelijk vond ze die grote waterplas wat eng, maar nu vind ze het geweldig, je kan er zo lekker met water en zand kliederen.
KarelWij hebben een nieuw huisdier: een jonge meeuw die dagelijks komt bedelen, als er niets te eten is, blijft hij op ons grasveld liggen wachten tot er iets te eten komt. Aanvankelijk maakten wij ons zorgen, hij zou toch niet ziek zijn? Zulk gedrag van een meeuw hebben wij nog nooit meegemaakt. Daarbij is hij vrijwel handtam. Inmiddels denken wij dat hij gewoon lui is, want na een week op een dieet van brood zou hij allang ziek, zwak of misschien zelfs dood moeten zijn.

1 Reactie naar “Mobiel bloggen: Callantsoog”

Mijn Foto's

Huiswijn