RunCore SSDGisteren was het zover: met mijn nieuwe creditcard heb ik een nieuwe SSD voor mijn Eee Pc gekocht. Een 64GB PCI-e Sata 70 mm SSD. Deze SSD haalt snelheden van 125/90 Read/Write. Daar kan mijn huidige Asus Phison niet aan tippen. Dus ik heb straks een leuk klusje. Inmiddels heb ik wel al geoefend. Het was een eitje om de oude 8GB SSD te verwijderen. 2 schroefjes verwijderen en hup, de kaart komt omhoog en dan kan je die er zo uitnemen. Net zo makkelijk schuif je de nieuwe kaart er in en schroef je die vast. Ik heb natuurlijk wel nog wel wat research gedaan op het Eee PC.com forum. (Wel in de Engelse sectie, daar staan veel meer modding tips.) Skauber heeft mij alle tips en trucs verteld en ik kan dus zodra de schijf binnen is aan de slag. Wil je meer weten dan moet je even hier kijken.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn