Hier het beloofde filmpje waar je kan zien hoe snel mijn Eee start met een volledige versie van XP en IE7. Ik heb wel alle overbodige bestanden, zoals de uninstallfiles van servicepack 2 gedeïnstalleerd en met decrapifier nog wat overbodige rommel verwijderd. Ik heb staroffice voorlopig op de C gezet. Ik kan het altijd nog verwijderen als blijkt dat ik er niets mee doe. Hetzelfde geldt voor Works. Een in mijn ogen volkomen overbodig programma. Al met al neemt de hele installatie nu 3,5GB in op mijn C-schijf en 500MB op de D. Ik kan dus voorlopig voort. Als afsluiting van het proces heb ik een image gemaakt met de “Emergency CD” van Acronis. Dan hoeft het programma niet geïnstalleerd te worden op de SSD. Mocht er nu ooit iets fout gaan, dan heb ik een schone installatie, met alles er op en er aan, achter de hand.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn