Bril in cactusAf en toe vraag ik mij af of ik gek wordt. Ik ben mijn bril kwijtgeraakt tijdens een wandeling met onze kleindochter. Ik had de bril in de kinderwagen gelegd en waarschijnlijk is tijdens het nemen van een stoeprand de bril van de wagen gegleden zonder dat ik het merkte. Na de ontdekking zijn wij meteen teruggelopen in de hoop de bril te vinden. Maar niets. De bril is van de aardbodem verdwenen. Ik verdrietig, maar meteen het besluit genomen om over te gaan op contactlenzen. Die verlies ik tenminste niet (denk ik). Voor contactlenzen moet een afspraak gemaakt worden en dat duurt nog een week dus loop ik nu met mijn oude brilletje op mijn neus.
Het is of de duvel er mee speelt. Gisteren was ik ook die bril kwijt. Ik had hem wel horen vallen. Dus ik wist waar ik moest zoeken. Maar waar ik ook keek, geen bril. Niet op de vloer, niet onder mijn computertafel, niet in de keuken, nergens! Was ik aan het hallucineren, ik had de bril toch horen vallen! Tot mijn man zei: kijk hier eens: en daar hing mijn bril, in onze grote Mexicaanse cactus. Hoe die daar terecht gekomen is weet ik echt niet. Maar gelukkig ben ik niet gek 🙂

1 Reactie naar “Gek?”

  • Wij Zwanen:

    Ik ben benieuwd hoe het gaat met die lenzen. Ik heb ze al ruim 43 jaar, ik zal je de kneepjes van het vak wel leren.

Mijn Foto's

Huiswijn