Charging Cradle 002 (Medium)Ik krijg veel kritiek van mijn collega’s omdat ik mijn elektronische spullen koop in China. Goedkoop en (meestal) goed. Zo heb ik een mooi lederen hoesje voor mijn Omnia gekocht voor nog geen 11 euro, een siliconenhoesje voor dezelfde Omnia voor 5 euro, een toetsenbordhoes voor mijn Eee Pc voor 4,95. Veel goedkoper dus dan in Nederlandse (web)winkels. Dankzij Internet kan ik overal mijn inkopen doen. Zelfs in China. En het mooiste, je betaald niet eens verzendkosten (Kom daar maar bij Bol.com om.) Helaas gaat het niet altijd goed. Zo heb ik een charging cradle gekocht (ja natuurlijk) voor mijn Omnia. En die doet ’t niet. Ik heb ze gemailt. Ik ben benieuwd of er ook service op afstand is. Misschien krijgen die collega’s toch nog gelijk?

1 Reactie naar “Pech”

  • Wij Zwanen:

    Wat kostte de cradle? Misschien was hij zo goedkoop dat hetniet zo heel erg is. Bestel je toch gewoon een nieuwe! Ben je toch nog goedkoop uit.

Mijn Foto's

Huiswijn