ModderschoenenWij zijn voor een korte vakantie in Limburg. Het weer werkt alleen niet erg mee. Gisteren de hele dag gewandeld. En dat was af en toe best spannend. Niet vanwege smalle paden of diepe dalen, maar door de blubber! Door de regen van de afgelopen tijd zijn de paden glibberig en glad geworden. Desondanks een prachtige wandeling gemaakt door het Gerendal. Daar twee kastelen bezichtigd. Kasteel Schaloen en het Gerenhoes. Daarna via het Polferbos terug. Vandaag is het weer knudde en zijn we naar Thermae 2000 gegaan. Wandelen in de regen trok ons even niet zo. Morgen is er weer een dag met hopelijk beter weer.

1 Reactie naar “Mobiel bloggen: Blubber”

  • Wij Zwanen:

    Ik heb aan jullie gedacht. Niet lekker en dat weet ik van mijn weekend Limburg. Toen was het weer wel redelijk maar de grond drassig. Morgen gaan wij naar Brussel, hoop op beter weer. Veel plezier nog.

Mijn Foto's

Huiswijn