Je Meent HetVandaag ben ik uitgenodigd als gastblogger op het weblog van een computerclub van de HCC. Binnenkort hebben zij een bijeenkomst in De Meent over bloggen. Hoe maak je en onderhoud je een weblog. Iedereen weet dat ik een blogfanaat ben. Thuis, onderweg, of op vakantie. Bloggen is een leuke manier om in contact te blijven met familie en vrienden, maar ook een manier om je mening over een veelheid aan onderwerpen te geven, je hobby te promoten of wat dan ook. Ik ben benieuwd of er na de bijeenkomst veel enthousiastelingen met een blog zullen beginnen en vooral waarover. Wellicht tegen die tijd meer.

2 Reacties naar “Gastblogger”

  • Mado:

    Het is op een woensdagmiddag en dan zijn wij loonslaven aan het werk!
    Het heet ook officieel een inloopmiddag voor senioren, maar het is eigenlijk een inloopmiddag voor iedereen die niet op woensdag werkt!

  • Wij Zwanen:

    Wanneer en waar is dat?

Mijn Foto's

Huiswijn