Triodos 002 (Medium)
Zoals te zien op de foto is er heel wat correspondentie heen en weer gegaan. Allerhande verklaringen die wij moesten tekenen en verschillende overboekingen. Wij hebben 1 cent ontvangen van de Triodos ter verificatie (onze eerste winst is dus binnen đŸ™‚ van onze rekeningen en om het proces af te ronden hebben wij tenslotte een bedrag gestort op de nieuwe rekening. Nu zou dus alles in orde moeten zijn en is het wachten op het apparaatje waarmee wij kunnen overboeken. Voor mij een nieuw fenomeen. Bij de Postbank is het overboeken erg makkelijk geregeld. Via internet kan je overboekingen doen en je ontvangt een tancode op je mobiel. Makkelijker kan het eigenlijk niet. Wereldwijd kan je bij je rekening. Dat wordt dus anders. Ik ben benieuwd.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn