geld

De kogel is door de kerk: wij stappen over naar de Triodos bank. Vandaag alle formulieren ingevuld en verstuurd. Ik heb gelijk de “overstapservice” aangevraagd. Dan wordt automatisch je oude rekening opgezegd en alle betalingen overgezet naar de nieuwe bank. Bij de service worden kaarten geleverd waarmee je debiteuren en crediteuren kan informeren over de wijziging van het rekeningnummer. Voorlopig doe ik het kalm aan, 1 april start ik met mijn huishoudrekening. Ik kan dan bekijken hoe die service werkt. Of mijn huishoudgeld automatisch doorgestort wordt. Loopt dat allemaal goed dan zet ik mijn salarisrekening over. Ik heb nog even getwijfeld of twee rekeningen echt nodig zijn. Zij zijn een erfenis uit onze “armere” dagen. Met twee rekeningen (eigenlijk drie, de derde was voor de kinderbijslag) zorgde ik ervoor dat er altijd genoeg geld was voor de vaste lasten. Dat is nu eigenlijk niet meer noodzakelijk, maar wel makkelijk. Dus houd ik twee rekeningen. Zo blijf ik mij aan mijn budget houden.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn