Geen foto, geen vrolijk verhaal. Ik ben nu al bijna twee weken niet lekker. Eerst een week hevige griep, hoge koorts, hoesten, pijn in mijn huid en botten enfin, alles dat bij een griep hoort. Maar hoe gaat het, je hebt een feestje van het werk dat je NB zelf geregeld hebt, dus je gaat toch. OK ! Geen goed idee. Inmiddels voel ik me als een vrouwtje van 80 en heb ik toch maar een afspraak met de dokter gemaakt. Tot overmaat van ramp besloten de koppen van mijn harde schijf dat ze zich prettiger voelen in een stand waarmee ik niks meer kan lezen van mijn harde schijf, dus ook die moest vervangen worden. Gelukkig heeft mijn lieve echtgenoot dat zonder mopperen meteen gedaan, en heb ik nu een nieuwe 500GB schijf in mijn oude Pc. (Ik had natuurlijk alles goed gebackupt, dus geen schade.) Helaas kan dat niet zo gemakkelijk met je longen, dus ff niet veel geblog van deze kant. Maar ga gerust verder, ik lees die van jullie wel!

1 Reactie naar “Ziek, computercrash en meer narigheid”

  • Wij Zwanen:

    Mado, ik hoop dat je weer snel opknapt. Neem je rust! En van computerproblemen weet ik ook veel. Door het downloaden of installeren van iets (ze zeggen bluetooth)waren mijn instellingen van het geluid veranderd. Al wat ik zocht kon ik niet vinden, maar nu is het verholpen en kan ik ook weer Skypen. Ik ben nu een blij mens en ik hoop dat jij ook weer vlug blij bent.

Mijn Foto's

Huiswijn