TomOnze Tom is dood. Hij is 10 jaar geworden. Hij leed aan een agressieve nierkwaal die hem in een week tijd sloopte. Op het laatst wilde hij niet meer eten, en als wij hem wat voerden, kwam het er weer uit. Wij, blinde mollen, hebben tot het te laat was, niet gemerkt dat hij ziek was. Hij speelde zoals altijd met Jerry, spon als hij op schoot zat, at en dronk uit de kraan. Tom in de Tuin Onze altijd vriendelijke, lieve Tom die zo van zijn vrijheid hield en zo graag in de tuin was. Op een van de laatste foto’s die ik van hem gemaakt heb is achteraf te zien dat hij ziek was. Maar wij zagen het niet. Tom dronk altijd al uit de kraan, dat had hij geleerd van Simon, wij vonden het gewoon. Maar misschien dronk hij wel te vaak. Nu het te laat is, zie ik het wel. Hij was ziek en wij hebben het niet gezien. TomVandaag 14 januari hebben wij hem begraven in de tuin. De tuin waar hij zo graag in de zon zat, vogeltjes achterna ging (die hij nooit ving) en die ene keer dat hij met een heel klein muisje thuis kwam, de tuin waar hij zich een echte tijger voelde. Dit weekeinde kopen wij een mooie plant en die komt op zijn graf. Wij zijn ziende blind geweest. In het vervolg zullen wij beter opletten. Onze lieve Tom is niet meer. Wij missen hem vreselijk.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn