Malin Arwen 037 (Medium)Dit is ons kleinkind Malín op schoot bij haar mamma. Is het geen schatje?
Mijn dochter zal wel boos worden. Maar dit kind is een echt kind van haar vader. (Die een heel lieve man is.) Toch ga je denken als je zo’n wurm ziet. Van wie heeft ze die heldere blik. Van wie die mooie slanke pianovingers. Niet van mij, niet van haar moeder, dat is zeker. Van Ruud? Ook niet. Ruud (mijn man) zegt altijd: ieder kind is zichzelf en zoek niet zoveel. Hij heeft vast gelijk, maar het zoeken van gelijkenissen is leuk. Ik kan mij nog de geboorte van mijn oudste kleinzoon herinneren. Vanaf moment een, was het duidelijk dat hij een kind van zijn moeder was. Bij kleinzoon nummer twee was dat nog veel duidelijker. Hij is de “spitting image” van zijn moeder. Dezelfde streken, dezelfde ondeugende blik. Ik denk soms dat Malín lijkt op de oma van de “andere kant”, de tijd zal het leren. Als ferm gelover in de evolutietheorie ben ik ervan overtuigd dat Malín het product is van vele generaties. Genetica, een heel interessant vak als je het mij vraagt!

3 Reacties naar “Malín’s eerste bezoek aan Oma en Opa”

 • Mado:

  Daaqrom is genetica ook zo’n interessant vak!

 • Mijanou:

  Enne ik sprak Anita dus gister, en die zegt dat ze haar op sommige foto’s juist op jou vind lijken…

  The plot thickens…

 • Mijanou:

  Ha ha, ik ben niet boos ik ben het alleen met papa eens. Laat haar voorlopig lekker op zichzelf lijken.

  Want die piano vingers komen dus ook niet van Anita… Dan toch uniek?

  Mijanou

Mijn Foto's

Huiswijn