OmniaHet is zover. Na mijn aankoop van een HSDPA modem en een Eee Pc ben ik nu gezwicht voor een Samsung Omnia. Een alles in een mobiel. In de smalle behuizing zit een GPS met tracking mogelijkheden, een 5 Megapixel camera, de hele Office suite, een video-en MP3 speler, Internet via HSDPA/UMTS/GPRS een quad band GSM, Google maps (leuk samen met de GPS), Internet explorer én Opera, Messenger, podcasts, RSS lezer een media-album, diavoorstelling, TV-Out en ga nog maar even door. Nu heb ik dus ook maar een mobiel internetabo’tje afgesloten. Dan kan ik tenminste spelen met al deze mogelijkheden. En mijn oude PDA? Die gebruik ik nog even naast mijn nieuwe aanwinst. Ik kan namelijk (nog) niet synchroniseren met mijn werk, daarvoor is de systeembeheerder nodig en die heeft nog even geen tijd 🙁

1 Reactie naar “Bellen met bling!”

Mijn Foto's

Huiswijn