Omnia 004 (Medium)Ja hoor, het is gelukt. Mijn supersonische telefoon is niet de miskoop van de maand. Ik kan nu met 2 Pc’s synchroniseren! Wat er nu fout ging? Ach zoals gewoonlijk was het een menselijke fout. Ik heb tijdens het installeren van de Omnia op mijn werk pc een partnership gewist. Wist ik veel, bij mijn oude PDA waren dit soort zaken veel duidelijker, maar dat was Windows mobile 2.11. Enfin mijn smartphone kan naar de sterren en ik naar de 7e hemel!

3 Reacties naar “Bellen met bling III: beam me up Scotty!”

 • Wij Zwanen:

  Jij vult gewoon in, want ik eet nooit hot dogs! Maar ik zal je wens vervullen. Let maar op de blogs.

 • Mado:

  Nou, nou, dat is wel heel veel eer!
  Maar even over Frankrijk, dit keer eet je iets anders dan “hot-dogs”?

 • Bregje:

  Oooooo, wat ben ik blij! Wat zou de wereld toch zonder jou moeten? Weet je trouwens al dat ik weer een reisje heb geboekt en dat ik mijn EEE pc 900 met een nieuwe batterij en een nieuw moederbord – na een lekkage van de batterij en een operatie bij Asus – weer mee kan? We gaan weer naar Frankrijk!

Mijn Foto's

Huiswijn