Eee PcHier is tie dan. Bezorgd op mijn verjaardag. Alleen was ik er niet om hem in ontvangst te nemen. Net een uur thuis heb ik hem in mijn armen gesloten. Mijn Eee. Ik heb snel ons netwerk ingesteld en tot nu toe doet alles het. Er moet nu wel gegeten worden. Dus om de week af te sluiten hebben wij een vegetarische pizza bij de AH To Go gekocht. In Italiaanse sferen en vega!

2 Reacties naar “Weer thuis: i’m on Eee!!!!”

  • Mado:

    Skype is niet mijn echte chatding, daar heb ik MSN voor. Ik heb je een bericht gestuurd en als Skype net zo werkt als MSN heb je die ontvangen. Tot vrijdag!

  • Bregje:

    Wel gefeliciteerd met je verjaardag en natuurlijk ook met je “nieuwe kindje”. Ik zit nu ook op mijn EEE en heb je gezocht op Skype, maar nog niets gevonden. Morgen ben ik in Rotterdam.Veel plezier met je speeltje.

Mijn Foto's

Huiswijn