Tofori 148Wij zijn nu al een aantal dagen in Tofori. Het is hier prachtig. Het weer is wisselend. Vaak in de ochtend prachtig, later komen wolken en soms regen. Vandaag was het eerste hele zondag en dat kwam goed uit want we wilden wandelen. En dat hebben we gedaan. Drie uur lang door de heuvels van Toscane. Prachtig! Door wijngaarden, bossen, olijfgaarden. Langs villa’s en door dorpjes. Prachtige vergezichten over dalen en bossen. En heerlijk eten! Gnocchi en tortellini, linguini en pasticcio. Panaforte en ciabatta. Amandeltaart en cantocini enfin teveel om op te sommen. Ik ben bang dat ik straks weer op mijn “oude” gewicht ben 🙂 Tofori 1004Gisteren hebben we een rustige dag gehad. Boekje lezen, omgeving verkennen, boodschappen doen, ijsje gegeten en het zwembad verkend. Tofori 267Eergisteren zijn we naar Lucca geweest. Een stad omheind door eeuwenoude muren. Balsamico gezien van 135 euro! Veel lekkere dingen gekocht.Lucca

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn