heksHeb je ook wel eens het gevoel dat iemand een vloek over je uitgesproken heeft? Een jinx die je achterna zit? Nee? Ik wel. Bij ons gaat de laatste tijd van alles kapot. Omdat wij vermoeden dat er wellicht iets met onze elektriciteit niet in orde is, hebben wij een elektricien laten komen. Die kon niets vinden. Wel was na zijn bezoek onze koelkast defect. Wij hebben problemen met onze stereo, de Digitenne decoder en onze koelkast. Ook gebeuren er andere zaken. Onze buurvrouw, die weliswaar niet vaak zelf in haar huis is, bewaarde vroeger tenminste haar vuil tot de vuilnisman kwam. Tegenwoordig stapelt ze het op in de tuin en zitten wij in de stank. En het regent als ik een afspraak heb voor yoga in het park. Weet iemand een manier om van de jinx af te komen?

1 Reactie naar “Jinx”

Mijn Foto's

Huiswijn