spamGisteren ontving Ruud een mailtje van een collega. Een verzoek om voor een goed doel een mail door te sturen. Hieronder het bericht.
Als je niet meedoet ben je egoist. Hulp is nodig. Dit is Echt Lees dit!!!!!
Goeiedag,
Ik ben een jonge papa van 29 jaar. Mijn vrouw en ik hebben samen een schitterend leven gehad. We hebben een kind. Haar naam is Rachel en ze is 10 jaar. Onlangs heeft de dokter een hersenkanker in haar kleine lichaam gedetecteerd. Er is slechts 1 manier om haar te redden: een operatie. Spijtig genoeg hebben we niet voldoende geld om dit te betalen, AOL en DNET steunen ons.
Het enige wat ze kunnen doen is het volgende:
ik stuur u deze e-mail en u stuurt hem door naar andere personen. AOL zal deze e-mail volgen en tellen hoeveel personen hem ontvangen hebben. Elke persoon die deze e-mail opent en hem naar tenminste 3 personen doorstuurt, schenkt ons 32 eurocent. Alsjeblief, help ons. Neem de tijd om dit te lezen, want op een dag zal de muziek ophouden. Het leven is zo kort. Omdat je zo snel door het leven holt, mis je de helft van het plezier van je bestaan. Het leven is geen koers, je moet je levensritme vertragen. De tijd nemen om naar de muziek te luisteren alvorens het liedje ten einde is.
A.U.B. stuur dit door!!! zodat je een klein meisje steunt.
A.U.B. stuur dit door naar iedereen die je kent…
Het is de vraag van een klein meisje dat weldra deze wereld zal verlaten, omdat ze een slachtoffer is van een verschrikkelijke ziekte: KANKER. Bedankt voor de moeite, dit is geen kettingbrief, maar een keuze voor ieder van ons om een klein meisje, dat aan een serieuze en fatale vorm van kanker lijdt, te redden. Dit kleine meisje, dat slechts 6 maand meer te leven heeft, zou graag een brief sturen aan iedereen met de boodschap. Om je leven zo vol mogelijk te beleven, want zij zal nooit afstuderen… Zij zal nooit trouwen, noch kind(eren) krijgen. Door dit bericht naar zoveel mogelijk personen te sturen, kan je haar en haar familie een beetje hoop geven. Iemand heeft deze brief naar 500 personen gestuurd!!! Ik weet dat je dit zeker naar 5-6 personen kan sturen. Een kleine inspanning…
En ben je te egoïstisch om 10-15 minuten van je tijd te spenderen om dit bericht naar enkele personen door te sturen, wel dan ben je een zieke geest. Denk dan gewoon aan het feit dat dit JOU of je kind ook kan overvallen!!!!!
Dank je,
vernietig deze getuigenis niet, laat ze rondcirkelen.
Johan Devadder
Gentsestraat 7
9420 Erpe-Mere
Tel. 053 80 77 07
johan.devadder@skynet.be

Even Googelen bewees dat dit een Hoax is. Een hele vervelende bovendien. Johan Devadder bestaat en ook zijn (mail)adres is echt. Zijn persoonsgegevens zijn ooit gestolen en sindsdien zit hij met deze ketting mail. Want dat is het. Stuur nooit ketting mails door. Controleer eerst of wat in de mail staat klopt. Even googelen en meestal weet je het meteen.spam

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn