Computeren 009 (Small)Het leek wel of ze gratis weggegeven werden, vandaag bij de Aldi. De eerste klant stond er al om 7.00 uur! Er bleken maar 8 mini laptops beschikbaar te zijn. Het merendeel van de gegadigden droop teleurgesteld, en in een enkel geval boos, af. Er was een klant bij die eerder tevergeefs bij de Aldi in Buitenveldert geprobeerd had een van de drie beschikbare Akoya’s te bemachtigen. Maar ook bij onze Aldi was hij te laat. Gisteren heb ik toch maar besloten om de Eee Pc te kopen. Al wilde ik dus geen Akoya, ik wilde hem toch wel voor ik definitief nee zeg, zien. Dus kon ik lachend mijn “verlies” nemen. De doorslag gaf het gebruiksdoel. Ik wil een computertje dat mee kan met vakantie. Die tegen een stootje kan (dus liever geen bewegende onderdelen). Eenvoudig is, en vooral stabiel. Nu de beslissing is genomen bleven er twee opties over: Linux of XP. Nadeel van de XP uitvoering is de kleinere SSD (waarom????) van 12GB. Nu is er eigenlijk nog maar een punt van overweging: wordt het een Eee 904 of toch zijn grotere broer de 1000?

1 Reactie naar “Rijen bij de Aldi”

Mijn Foto's

Huiswijn