Loek als jonge deerne (Small)Wat is dat toch jammer. Mensen die met een – op zich – goed idee zo nodig geld willen verdienen. Op zoek naar website’s over het “Oma zijn” liep ik tegen de website “omaweetraad” op. Een website met een leuke insteek. Adviezen en weetjes uit Oma’s tijd. De website wordt alleen verpest met reclame. De doelstelling van de webbeheerder is, zo blijkt, niet het geven van adviezen uit Oma’s tijd, nee, het gaat om geld verdienen. Belangrijker dan de webcontent zijn de banners.
Je website zo verpesten, zou wat mij betreft, strafbaar moeten zijn. Zonde!
NB: de foto heeft niets te maken met de bewuste website. Het is een foto van mijn moeder in haar jonge jaren. Zij is de oma van maar liefst 8 kleinkinderen en drie achterkleinkinderen.

1 Reactie naar “Het Web en Reclame”

  • Bregje:

    Wat een leuke moeder! Bedankt voor de omasite. Ik ben er nog niet op geweest, maar ga het nu wel onderzoeken. Misschien steek ik, ondanks de reclames toch nog iets op.

Mijn Foto's

Huiswijn