Weer thuis ben ik begonnen met het bijwerken van de blogs met foto’s en aanvullingen. Op de vraag hoe ik Iran ervaren heb, kan ik volmondig antwoorden: geweldig! Geweldige mensen, maar toch veel zaken die ik moeilijk met elkaar kan rijmen. Voorbeelden: meisjes die Ruud naroepen “Hello Honey”. Ik vraag me af wat er gebeurt wanneer je, als man, op zo’n uitnodiging in gaat. Ik denk dan aan het verhaal van die Duitser die ter dood veroordeeld werd voor buitenechtelijke sex. Ik koop een armbandje met gouden muntjes, de muntjes blijken afbeeldingen van Amerikaanse dollars!!! StoepkamperenMensen die op de stoep en in parken kamperen in een soort van iglo tentje. BedelbusDe bedelbussen: worden die nooit leeggestolen?
PicknickenEr wordt gepicknickt naast de weg, midden in de uitlaatgassen zitten hele families te eten. Het ziet er erg gezellig uit. Maar is er niets bekend over de schadelijke gevolgen van zware metalen, roet en fijnstof?

Motorrijders en fietsers maken gewoon gebruik van de voetpaden. met als gevolg dat je daar je leven niet zeker bent. In de bazar hetzelfde: midden in de nauwe straatjes racen motorrijders met hun bagage. Stinken dat die motoren doen!ParkeerplaatsEnfin ik ben nog wel even zoet met het bijwerken en het maken van nieuwe postings en het plaatsen van foto’s.

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn