DSC06778 (Small)We zijn weer thuis na een lange nacht. We vertrokken om 1.00 uur van het hotel naar de Imam Khomeiny Luchthaven om na een uur vertraging om 6.00 uur te vertrekken richting Nederland. 10.30 uur (Nederlandse tijd) zijn we aangekomen op Schiphol. Tijdens de terugreis zat verder alles mee. De trein stond voor en onze aansluitende trein ook. 20 minuten later kwamen we doodmoe maar tevreden thuis.

Er is nog veel te doen. Ik heb een kleine 8 GIG aan foto’s. Ik heb een deel al doorgekeken en een klein aantal geplaatst in dit weblog. De foto’s moet nog verder geïnventariseerd en bekeken op houden of niet houden. Ook wil ik dit weblog nog aanvullen met onze ervaringen. Ik kan nu al vast zeggen dat Iran zeer de moeite waard was. Ook bleek dat veel van wat wij hier horen, niet klopt. Aan de andere kant is Iran zeker geen heilstaat, welk land is dat wel? Veel zaken worden hier verkeerd weergegeven, ik kom hier vast op terug. Voor nu laat ik het hierbij. In de komende week zal ik dit weblog bijwerken en proberen de foto’s op Picasa te plaatsen.

Mocht je denken aan een vakantie in Iran, dan zou ik dat zeker doen. Het land is absoluut niet toeristisch en dus ook nog niet bedorven. De grootste uitgave zijn de reiskosten, de mensen zijn ongelofelijk aardig en het eten is heerlijk. Iran Todah Hafez: tot ziens!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn