Gisteren heb ik een uur lang een lang verslag gecomponeerd met de bedoeling dat dit op de website zou komen. Helaas, toen ik het bericht wilde opslaan verdween het in cyberspace en ik kan het niet meer terughalen. Vandaag gaan we naar Teheran en daarna naar huis. Vrijdagochtend 9.20 Nederlandse tijd zijn we weer thuis. Ik zal dan ons verslag afronden met een verslag van de laatste dagen van onze rondtoer en gekke zaken die ons zijn opgevallen. Ook zal ik dan een selectie van de foto’s die we gemaakt hebben plaatsen. Dus nog even geduld en tot vrijdag! ParkeerplaatsDit is een foto van de auto van onze hoteleigenaar. Zo weet hij zeker dat iedereen zijn nieuwe bolide ziet. Wel lastig als je naar binnen wilt of voor leveranciers, maar een kniesoor die daar over zeurt!

Reageren gesloten.

Mijn Foto's

Huiswijn